Banner 2
Корзина пуста

Служение поколениям - Молитовний листок, квітень 2017

Молитовний листок, квітень 2017

Подяки:

  • Подяка Господу за свободу для звіщення людям про спасіння в Христі в Великодні святкові дні. Багато церков проводили євангелізаційни заходи для дітей та дорослих, тож молімося, щоб наш народ навернувся в покаянні до Господа Ісуса.
  • З Божою допомогою придбали принтер для другу посібників для Недільної Школи. Дякуємо Господу за всіх людей, яких Він впровадив прийняли участь у цій справі.

Видавництво:

  • Пропонуємо табірну програму «Подорож відважних сердець». Щодня досвідчений мандрівник на ймення «Мудрість» разом з «Федором» та «Марічкою» буде вести дітей до нової пригоди. Кожна пригода - це метафора для відважної подорожі віри. Програма включає книгу координатора з додатками та книгу наставника.

Н авчання:

  • 29.04-02.05.17 у Червонограді (Львівська обл.) відбулось навчання для табірних працівників України. Біля 200 посвячених служителів зібралося для підготовки до літньої праці.
  • 29.04-01.05.17 на базі в с. Орловщина пройшло триденне стаціонарне навчання для табірних працівників Дніпропетровської області. Навчання було для лідерів, координаторів, директорів та ключових співробітників.

Праця по регіонах:

Горбатюк Олександр (Центральний регіон)

  • Зараз я з дружиною перебуваю в Росії. Подяка Господу за охорону під час переїзду. Моліться, щоб ми були тут корисними для церков та дитячих працівників, адже у Росії досить складна ситуація для християн, що хочуть служити людям і Богу (є утиск з боку православ’я).
  • Моліться, щоб Господь зцілив доньку Алісу.

Стороженко Руслан та Тетяна (Хмельницьких регіон)

  • Продовжуємо розробку курсу для навчання вчителів недільних шкіл і другої книги «Біблійні істини через досліди».
  • Готуємося до літніх таборів. Моліться за команду і фінанси, особливо про табір для підлітків з "Підліткової академії" (27-30.06.2017).

Куприянова Наталя (Херсонський регіон)

  • У Херсоні 20-21 квітня відбулася конференція для дитячих та підліткових служителів. Було багато труднощів, але наш Господь – сильний, подяка Йому за благословення.

Качан Наталя (Полтавський регіон)

  • З 28 червня планується євангелізаційний дитячий табір в Решетилівському районі Полтавської області. Моліться, щоб Бог благословив команду, підготовку та проведення табору.

Коровицька Алла (Західний регіон)

  • Моліться за проведення біблійної олімпіади для дітей по Львівській обл. (20.05.2017 р. Церква ЄХБ, смт. Добротвір).

Ось таке свідоцтво надіслали нам наші друзі, родина Горбатюк, Саша і Наташа: «Ця історія почалася близько року тому, коли батьки Людмили відвідали семінар для батьків по Біблійній Моделі виховання дітей. Їх серця загорілися і вони стали застосовувати нові знання у вихованні своїх 4-х дочок. Минув час і, слава Богу, вони побачили добрі плоди: їх старша дочка Люда, незважаючи на свій юний вік (12 років), захотіла сама почати служити дітям у церкві і проходить навчання за Біблійною моделлю дитячого служіння. Віримо, що це початок її плідного та довготривалого служіння. Разом з батьками наша молитва, щоб служіння цієї дівчинки було вірним та щоб через неї Бог торкався сердець інших дітей, як колись торкнувся її серця».