Banner 4
Корзина пуста

Служение поколениям - Молитовний листок, травень 2017

Молитовний листок, травень 2017

Подяки:

  • Подяка Господу за дитячих працівників, що трудяться в нашій країні та вірно несуть звістку про спасіння в Христі на мові, яка б була зрозуміла дітям. Подяка також за чисельну кількість, яка відповіла на Божий поклик та активно готується зараз до літньої праці у таборах, християнських клубах та на євангелізаційних майданчиках.
  • За всіх братів та сестер, партнерів та служителів церкви, які розуміють важливість служіння дітям, всіляко підтримують роботу фонду «Служіння поколінням» фінансами та своєю безпосередньою працею.
  • Потреби:

    • Продовжуємо молитися за покаяння українського народу та мир, адже війна на Сході продовжується, з обох боків продовжують завозити бойову техніку. Моліться за вірну працю служителів Церкви Христової, братів та сестер, що свідчать безпосередньо у тих регіонах, де проходять бойові дії.
    • Моліться за всі табори літом-2017 року, за фінанси для їх проведення та за посвячених табірних працівників, за плідну взаємодію дитячих служителів та церкви, щоб продовжувалась робота з дітками й після табору.
    • Моліться окремо за стаціонарні табори Дніпропетровської області, є багато перепон з різних боків, але Господь наш сильний.

    Увага:

    • БФ «Служіння покоління» шукає людину для роботи у видавничому відділі та розповсюдженню матеріалів по дитячому служінню. Якщо Ви любите Бога та дітей, бачите необхідність у розробці якісних біблійних програм та методичних посібників для занять з дітьми, напиши нам!
    • 21-31.07.17 запрошуємо дітей 10-13 років на табір від БФ «Служіння поколінням», який відбудеться в Карпатах. Додаткову інформацію дивиться на сайті.

    Праця по регіонах:

    Горбатюк Олександр (Центральний регіон)

    • Зараз я з сім’єю ще в Росії. Моліться, щоб ми були тут корисними для церков та дитячих працівників.
    • Моліться, щоб Господь зцілив доньку Алісу (легені).
    • Моліться за здоров’я мами, яку ми доглядаємо.

    Стороженко Руслан та Тетяна (Хмельницьких регіон)

    • Продовжуємо розробку курсу для навчання вчителів недільних шкіл і другої книги «Біблійні істини через досліди».
    • Готуємося до літніх таборів. Моліться за команду і фінанси, особливо про табір для підлітків з "Підліткової академії" (27-30.06.2017).
    • Прошу молитися за здоров’я дружини Тетяни (вагітна, має проблемі з нирками).

    Качан Наталя (Полтавський регіон)

    • З 26 червня планується євангелізаційний дитячий табір в Решетилівському районі Полтавської області по програмі «Подорож відважних сердець». Моліться, щоб Бог благословив та про фінанси для проведення.

    Коровицька Алла (Західний регіон)

    • Подяка за проведення біблійної олімпіади для дітей по Львівській обл. (20.05.2017 р. Церква ЄХБ, смт. Добротвір).

    Савєнков Володимир (Східний регіон)

    • Моліться за моє здоров’я (алергічна реакція, що обмежує життєдіяльність) та здоров’я сина Андрія (зламав руку та переніс операцію).